Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Η εν ψυχρώ δολοφονία του συναγωνιστή Παύλου Φύσσα, «δικαίωσε» φρικτά τη διάθεσή μας να παλέψουμε, διαφορετικοί και ενωμένοι, ενάντια στο φασισμό και ρατσισμό στα όρια του δήμου μας και ακόμη παραπέρα, φτάνοντας μέχρι το αντιφασιστικό - αντιρατσιστικό φεστιβάλ της ΑΝΤΙΦΑΡΑΠ πολιτών δήμου Νάουσας στην Επισκοπή.
Μια σειρά από τραμπούκικες ενέργειες στην περιοχή μας, που θα έπρεπε να περιληφθούν στη φασιστική «δράση» της «Χρυσής Αυγής», πέρα από τις 32 περιπτώσεις του κ. Δένδια, με την ανοχή των αρχών, κατέληξαν στις χυδαίες απειλές, αλλά και σε προκλήσεις ως και στην εκδήλωση της Επισκοπής.
Εμείς συνεχίζουμε! Έτσι όπως ξεκινήσαμε, με ανοιχτές συνελεύσεις. Με όλους τους δημοκράτες συμπολίτες μας, εκτός από τους χαφιέδες χρυσαυγίτες. Την Κυριακή 28 Σεπτέμβρη, ώρα 8 μ.μ., πραγματοποιούμε στο πολιτιστικό κέντρο Επισκοπής Νάουσας απολογισμό του φεστιβάλ και προγραμματισμό των παραπέρα εκδηλώσεών μας. Καλούμε κάθε συναγωνιστή και συναγωνίστρια να παρευρεθούν και να συμβάλλουν με τις προτάσεις και συμμετοχή τους στον παραπέρα αγώνα ενάντια στο φασισμό και ρατσισμό στην περιοχή μας.

ΑΝΤΙΦΑΡΑΠ

πολιτών δήμου Νάουσας
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορούμε να διαβάσουμε το βιβλίο του Colin Sparks - ΠΟΤΕ 

ΞΑΝΑ - πώς και γιατί να σταματήσουμε το φασισμό (Ολόκληρο το βιβλίο)

http://giatinkinonikiaristera.blogspot.gr/2012/12/colin-sparks.html




Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Για την Μαρία μας!

Εισιτήρια για τη συναυλία «η Σόνια τραγουδά για την Μαρία» διατίθενται στη Νάουσα στο «Βιβλιοπωλείο της Ρένας» στο Διοικητήριο. Τιμή 10 ευρώ.
Για την Μαρία μας! 

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστική- Αντιρατσιστική Σύσκεψη.

Αντιπαλεύουμε το φασισμό και ρατσισμό, μαζί με άλλες διάσπαρτες συλλογικότητες και συναγωνιστές, χρόνια τώρα. Δυστυχώς, χρειάστηκε το αίμα του συναγωνιστή  Παύλου Φύσσα ώστε πλατύτερα στρώματα της κοινωνίας να αφυπνιστούν από την αποχαύνωση και προπαγάνδα των μεγάλων ΜΜΕ και κομμάτων και να δούν κατάματα το φρικτό, πραγματικό πρόσωπο του φασιστικού εκτρώματος.
    Εμείς δεν σταματάμε στις διαπιστώσεις, ούτε στα αισχρά κροκοδείλια κλαψουρίσματα κομμάτων και "αναλυτών" που μέχρι και τώρα τροφοδοτούν το φασισμό. Πάμε παραπέρα και επιδιώκουμε  τον συντονισμό των αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών συλλογικοτήτων και πολιτών της περιοχής μας. Δεν είναι τυχαίο ότι, απ' όλη την Ημαθία, μόνο στον Κοπανό Νάουσας έχει γραφεία η " χρυσή αυγή". Ακόμη πιο τραγική είναι η κατάσταση στο νομό Πέλλας.
   Έχοντας αυτά υπ' όψιν, προτείνουμε να γίνει σύσκεψη όλων όσων αντιπαλεύουμε το φασισμό και ρατσισμό. Να ανταλλάξουμε εμπειρίες και να συντονίσουμε τη δράση μας σε Πέλλα - Ημαθία, ίσως  και όλη την Κεντρική Μακεδονία.
   Όσοι φορείς και πολίτες ενδιαφέρονται για μια τέτοια συνδιοργάνωση,ας απαντήσουν στο κάλεσμά μας, μεταφέροντας και τις δικές τους προτάσεις για μια Αντιφασιστική- Αντιρατσιστική Σύσκεψη.