Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση Συντονιστικού

                       Συνάντηση Συντονιστικού


    Σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση των αντιφασιστικών, αντιρατσιστικών συλλογικοτήτων Ημαθίας – Πέλλας, οι κοινές συνελεύσεις μας θα πραγματοποιούνται σε διαφορετικούς τόπους.
      Στην τελευταία μας συνεδρίαση, στην Έδεσσα, αποφασίστηκε η ερχόμενη συνέλευση μας να γίνει στη Νάουσα με θέματα τις εκδηλώσεις που έχουμε συζητήσει, την καμπάνια εναντία στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και ό,τι επιπλέον προταθεί.
    Η ανοιχτή συνέλευση θα γίνει στις 8 Δεκέμβρη,  Κυριακή, ώρα 6 μ.μ. στο Στέκι Συλλογικότητας το «ΠΙΘΑΡΙ» , στην είσοδο της Νάουσας απέναντι από την Αγροτική Τράπεζα .Όσοι φορείς και πολίτες ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή και ευχαρίστως να τους δώσουμε επιπλέον πληροφορίες.

   Συντονιστικό Αντιφασιστικών, Αντιρατσιστικών Συλλογικοτήτων Ημαθίας-Πέλλας 


Εκδήλωση «Πολυτεχνείου»

Εκδήλωση «Πολυτεχνείου» 

Στις 16 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Νάουσας και της ΑΝΤΙΦΑΡΑΠ πρωτοβουλίας πολιτών δήμου Νάουσας στη Μαρίνα. Σ’αυτήν συμμετείχαν 50 πολίτες από το χωριό και άλλοι δημότες, προβλήθηκε ντοκιμαντέρ για το ιστορικό της δικτατορίας και ακλούθησε διάλογος για τα ίδια  αιτήματα, Ψωμί Παιδεία Ελευθερία, τότε και τώρα. Από τους συνομιλητές τονίστηκε ότι τίποτα ουσιαστικά δεν άλλαξε, ορισμένες ανάγκες σήμερα είναι ακόμα πιο επίκαιρες, επιβάλλεται η αλληλεγγύη και ενωτική κινηματική πάλη για αυτά, ο ταξικός αγώνας και η εξέγερση για τη λύση τους