Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Η εν ψυχρώ δολοφονία του συναγωνιστή Παύλου Φύσσα, «δικαίωσε» φρικτά τη διάθεσή μας να παλέψουμε, διαφορετικοί και ενωμένοι, ενάντια στο φασισμό και ρατσισμό στα όρια του δήμου μας και ακόμη παραπέρα, φτάνοντας μέχρι το αντιφασιστικό - αντιρατσιστικό φεστιβάλ της ΑΝΤΙΦΑΡΑΠ πολιτών δήμου Νάουσας στην Επισκοπή.
Μια σειρά από τραμπούκικες ενέργειες στην περιοχή μας, που θα έπρεπε να περιληφθούν στη φασιστική «δράση» της «Χρυσής Αυγής», πέρα από τις 32 περιπτώσεις του κ. Δένδια, με την ανοχή των αρχών, κατέληξαν στις χυδαίες απειλές, αλλά και σε προκλήσεις ως και στην εκδήλωση της Επισκοπής.
Εμείς συνεχίζουμε! Έτσι όπως ξεκινήσαμε, με ανοιχτές συνελεύσεις. Με όλους τους δημοκράτες συμπολίτες μας, εκτός από τους χαφιέδες χρυσαυγίτες. Την Κυριακή 28 Σεπτέμβρη, ώρα 8 μ.μ., πραγματοποιούμε στο πολιτιστικό κέντρο Επισκοπής Νάουσας απολογισμό του φεστιβάλ και προγραμματισμό των παραπέρα εκδηλώσεών μας. Καλούμε κάθε συναγωνιστή και συναγωνίστρια να παρευρεθούν και να συμβάλλουν με τις προτάσεις και συμμετοχή τους στον παραπέρα αγώνα ενάντια στο φασισμό και ρατσισμό στην περιοχή μας.

ΑΝΤΙΦΑΡΑΠ

πολιτών δήμου Νάουσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου